Over Glansschoon


Albert (Ab) Boom en Sandra Smulders heten u van harte welkom op onze website van 'GLANSSCHOON BEDRIJFS-SERVICE' al vanaf zijn vijftiende jaar werkte Albert bij meerdere vooraanstaande Glas- en Gevelonderhoudsbedrijven in de regio.
 

Toen hij het vak volledig beheerste en de nodige diploma’s in de wacht gesleept had, was het tijd om voor zichzelf te beginnen. Een droom werd werkelijkheid. In 1995 richtte Albert samen met zijn vrouw Sandra hun eigen 'GLANSSCHOON BEDRIJFS-SERVICE' op. Het bedrijf bestaat nu al bijna 24 jaar.

'GLANSSCHOON  BEDRIJFS-SERVICE' is een professioneel, gediplomeerd en VCA gecertificeerd bedrijf. Tevens zijn wij in het bezit van een SIEV certificaat. Door voortdurende bijscholing en de ruime ervaring staan kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid hoog in het vaandel. Albert stuurt de glas- en gevelonderhoudstak aan, terwijl Sandra de leiding voert bij de schoonmaak. Gezamenlijk stellen zij u, als opdrachtgever, centraal.

Uw verwachtingspatroon is de leidraad bij het leveren van een hoogwaardig product. Uiteraard tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Met de slogan 'SERVICE….GLA(N)SHELDER' bespreken zij graag al uw wensen, voor het verzorgen van een passende offerte, die aansluit op uw specifieke schoonmaakwensen. 

 


Albert Boom
LinkedIn pagina

 
Sandra Smulders