Glansschoon Bedrijfsdiensten - specialist in Softwash

Softwash is een reinigingstechniek die gebruikt wordt om oppervlakken zoals gevels, daken en bestrating te reinigen zonder deze te beschadigen. Het is een alternatief voor hogedrukreiniging, waarbij water onder hoge druk op het oppervlak wordt gespoten om vuil en verontreinigingen te verwijderen.

Huis voor en na softwash
25+
jaar ervaring in schoonmaak

Lage druk reiniging

Bij softwash wordt in plaats daarvan een speciale reinigingsoplossing gebruikt die op het oppervlak wordt aangebracht en vervolgens zachtjes wordt afgespoeld met lage druk. De reinigingsoplossing is speciaal samengesteld om vuil, algen, mos, schimmels en andere verontreinigingen op te lossen en te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen.

Softwash is veilig en effectief

Softwash is een veiligere en effectievere methode voor het reinigen van delicate oppervlakken zoals daken en gevels, omdat het geen schade veroorzaakt aan de oppervlakken en het vuil en de verontreinigingen grondiger kan verwijderen dan hogedrukreiniging. Het wordt vaak gebruikt door professionele reinigingsbedrijven en is populair geworden vanwege zijn milieuvriendelijke en duurzame eigenschappen.

Dakkapel voor softwash reiniging Dakkapel na softwash reiniging
Dak voor softwash Dak na softwash
Muur voor softwash reinigen Muur na softwash reinigen